020 - 262 1630

The Bridge Career: beroepskeuzetest voor re-integratie

woensdag 05 juni 2024

Wat is re-integratie?

Wanneer een van je werknemers ziek wordt, arbeidsongeschikt raakt en er langdurig verzuim dreigt, is het als werkgever belangrijk om samen met de werknemer te werken aan re-integratie. Het doel is om de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen, of dit nu volledig of gedeeltelijk is. Dit proces wordt re-integratie genoemd en verloopt via een re-integratietraject.

Er zijn twee manieren waarop een werknemer kan terugkeren naar het werk:

  • De werknemer kan weer aan het werk bij de huidige werkgever, mogelijk in een nieuwe of aangepaste functie. Dit wordt het eerste spoor genoemd.
  • Als de werknemer niet meer bij de huidige werkgever kan werken, kan hij of zij passend werk krijgen bij een andere werkgever. Dit wordt het tweede spoor genoemd.

Een nieuwe baan of functie vinden met een beroepskeuzetest

TestGroup helpt organisaties en particulieren met het leveren van The Bridge Career, een professionele beroepskeuzetest voor re-integratie. Wij leveren ook andere online assessments en testen voor toepassing binnen re-integratie en outplacement. Naast deze test kan ook een capaciteitentest, een Big Five persoonlijkheidstest of een competentietest worden ingezet tijdens re-integratie.

The Bridge Career: een professionele beroepskeuzetest voor re-integratie

The Bridge Career is een professionele beroepskeuzetest. Het is een zeer uitgebreide beroepskeuzetest (318 vragen), dit zorgt voor een uitvoerig onderzoek van de mogelijkheden voor beroepskeuze. Na het invullen ontvangt de kandidaat een zeer fraai beroepskeuzerapport waarin alles staat over de opleidingen en beroepen die goed aansluiten bij de voorkeuren van de kandidaat. Een perfect hulpmiddel bij re-integratie.

Een perfect hulpmiddel bij re-integratie

The Bridge Career is een perfect hulpmiddel bij re-integratie. Je kandidaat heeft snel (in ongeveer 40 minuten) en tegen een relatief geringe investering een uitgebreid overzicht over mogelijke vervolgstappen in de loopbaan.

Voorbeeldrapport van de beroepskeuzetest voor re-integratie

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career.

Bestellen

Deze test kan zowel door bedrijven als door particulieren afgenomen worden. Bestellen kan hier.

Daarom The Bridge Career:

  • Geen wachttijden, vandaag nog getest;
  • Rapport direct beschikbaar;
  • Geeft inzicht in de mogelijkheden voor het vervolg van je loopbaan;
  • Geeft je een overzicht van de opleidingen die bij jou passen (hbo/wo);
  • Ontwikkel je in een richting die echt bij je past;
  • Kwaliteit: gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek;
  • Relatief gunstige en beperkte investering.

Video: The Bridge Career

Met The Bridge Career vind jij de antwoorden op je loopbaanvragen. The Bridge Career is de meest uitgebreide professionele loopbaantestvan Nederland en daarbuiten. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

Beoordeling van The Bridge Personality door GP Groot