020 - 262 1630

Het Bridge Personality Extended + Colour rapport

Het bekende 4-kleurenmodel (blauw, rood, geel, groen). Het maakt op een makkelijk te gebruiken en onthouden manier persoonlijke voorkeuren inzichtelijk. Juist die eenvoud maakt het model zo populair: zeg me wat jouw eerste kleur is, en ik weet (beter) hoe ik met je moet omgaan of communiceren.

Waarom

The Bridge Personality Extended + Colour rapport is het meest uitgebreide Bridge Personality rapport. Dit rapport geeft naast scores op de 34 competenties en het Jung Type van de kandidaat, met behulp van het makkelijke en toegankelijke 4-kleurenmodel (blauw, groen, rood en geel) inzicht in gedragsvoorkeuren en biedt concrete tools voor de ontwikkeling van werkprestatie op individueel, team- en organisatieniveau.

 • Te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op het Bridge assessment platform.
 • Fraai en uitgebreid persoonlijkheidsrapport;
 • Geschikt voor coaching en ontwikkeling;
 • Te gebruiken als maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of je kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Het 4-kleurenmodel

Het bekende 4-kleurenmodel is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. De Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren. The Bridge Personality koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

 • Persoonlijke ontwikkel suggesties;
 • Inzicht in de managementstijl en samenwerkingsstijl;
 • Effectieve communicatie en feedback;
 • Communiceren met de tegengestelde kleurtypes in de organisatie;
 • Ontwikkelen van interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden;
 • Versterk de samenwerking met collega’s.

Wat wil de kandidaat ontwikkelen? Kom erachter met Normatief-Ipsatief split technology®

Een moderne (adaptieve) persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality maakt gebruik van zowel normatieve als ipsatieve stellingen. Normatief betekent dat de kandidaat een stelling scoort op een schaal van één tot en met negen (1= zeer sterk mee oneens, 9=zeer sterk mee eens). Ipsatief betekent in dit geval dat kandidaten vragen moeten rangschikken (1=minst op mij van toepassing, 6=meest op mij van toepassing). Door het combineren van normatieve en ipsatieve stellingen is het mogelijk om sociaal wenselijk antwoordgedrag en instemmend antwoorden tot op het niveau van de persoonlijkheidsdimensie inzichtelijk te maken.

Met behulp van Normatief-Ipsatief split technology® maakt The Bridge Personality vervolgens sturend antwoordgedrag inzichtelijk. Normatief-Ipsatief splits® zijn indicatoren in het Bridge Personality Short Rapport die de mate van sturend antwoordgedrag op het niveau van een competentie kunnen aangeven. Zo kun je precies zien waar een kandidaat getwijfeld heeft. Deze twijfel geeft vaak waardevolle informatie over de competenties die kandidaat graag wil ontwikkelen. Een onmisbare tool tijdens de coaching en ontwikkeling van kandidaten.

Voorbeeldrapport

Het Bridge Personality Extended + Colour Rapport geeft scores op 34 competenties, bepaalt het Jung Type van de kandidaat, bepaalt de kleurenvoorkeur van de kandidaat en geeft scores op 8 algemene competenties. Zo heb je het meest complete overzicht van de persoonlijkheid van je kandidaat.

In 4 stappen: je kandidaat of medewerker vandaag getest

 • Bestel een test of online assessment via de bestelpagina.
 • Je kandidaat of medewerker kan binnen 30 minuten aan de slag.
 • De test blijft beschikbaar totdat de deelnemer het heeft afgerond.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.

Indien gewenst kun je na afloop met een TestGroup-consultant telefonisch door het rapport gaan. Als bedrijf of organisatie kun je achteraf (per factuur) betalen. Grote afname? Kies dan voor online assessments in eigen beheer

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building

DTV Consultants

Tips & Advies

> Ga naar overzicht
Stagiair(e) gezocht!
Stagiair(e) gezocht!
maandag 30 januari 2023