020 - 262 1630

360 graden feedback: The Bridge 360

360 graden feedback wordt vaak gebruikt als praktisch begin voor een persoonlijk ontwikkelplan. Met de uitslagen van het 360 graden-rapport, selecteer je de juiste ontwikkelpunten en verbind je daar acties aan. 360 graden feedback leidt zo tot concrete resultaten in de ontwikkeling van medewerkers. The Bridge 360 is volledig op maat aan te passen: logo, competenties, e-mails naar respondenten, rapportages en indelingen van rapporten.

Waarom

The Bridge 360 is een online systeem om 360 graden feedback op de prestaties van medewerkers te verzamelen. De medewerker beoordeelt zichzelf en de gekozen feedbackgevers (bijvoorbeeld de leidinggevende, collega’s, medewerkers of klanten) geven feedback. Daardoor krijgt de medewerker duidelijke feedback op het functioneren, passend bij de vooraf gekozen competenties. Deze competenties kunnen door de medewerker zelf worden gekozen, of van tevoren zijn bepaald door de organisatie.

 • The Bridge 360 is volledig aan te passen aan de wensen van de organisatie;
 • Zeer makkelijk in eigen beheer af te nemen;
 • Te koppelen aan de competenties van elke organisatie;
 • Optioneel: modules die salescompetenties en capaciteiten meten;
 • Beschikbaar in verschillende talen.

Kenmerken

The Bridge 360 is te bestellen als losse afname (per kandidaat) of via een eigen account op ons assessment platform. Het Bridge 360-rapport is uniek, omdat het ook het functioneren van de deelnemer afzet tegen een normgroep. The Bridge 360 is volledig aan te passen aan de competenties van de organisatie en beschikt over de optie om persoonlijke feedback aan deelnemers te geven.

 • Gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek;
 • Zeer fraaie vormgeving van de rapporten;
 • Makkelijk te koppelen aan Persoonlijke Ontwikkelplannen (POP's);
 • Voordelige tarieven.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

The Bridge 360 is ontwikkeld door het research- & developmentteam van TestGroup, in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. TestGroup is gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met persoonlijkheidsvragenlijsten en intelligentietesten. Wij adviseren wereldwijd organisaties over het toepassen van online assessments. TestGroup publiceert samen met universiteiten wetenschappelijke artikelen over online assessments. Via deze link kun je één van onze onderzoeken bekijken. Heb je vragen over het gebruik van online assessments?  Je kunt contact opnemen met TestGroup Amsterdam op nummer 020-2621630.

The Bridge 360: voorbeeldrapport

Het Bridge 360 rapport is uniek omdat het ook het functioneren van de deelnemer afzet tegen een normgroep van 500 andere kandidaten. Het Bridge 360 rapport is volledig aan te passen aan de competenties van de organisatie en beschikt over de optie voor het weergeven van persoonlijke feedback aan deelnemers. Je kunt uiteraard ook voor het standaard rapport kiezen, dit complete 360 graden feedbackrapport is de ideale basis voor een persoonlijk ontwikkelplan (pop).

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer 360 graden feedback afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig The Bridge 360 inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Tests en online assessments aanvragen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen​ voor je kandidaat of medewerker​.
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.
 • Wij zetten de test of online assessment altijd binnen 30 minuten klaar.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij jouw vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.

Tests

Aantal

Assessments

Aantal

Trainingen

Aantal

Boeken

Aantal

Jouw gegevens

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group