020 - 262 1630

Online interview tool

Voor recruiters en hr-medewerkers zijn sollicitatiegesprekken een tijdrovende klus. Een recruiter die 5 tot 6 uur per dag interviews doet is geen uitzondering. Na het interview moeten aantekeningen worden verwerkt en wordt vaak nog een test ingezet om de persoonlijkheid van de kandidaat te meten. Kortom: dagen werk, dat een online interview tool (The Bridge AI) in seconden kan doen, met zoveel kandidaten als je wilt, over de hele wereld.

The Bridge AI is een online interview dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. In het interview worden kandidaten uitgenodigd om 3 open vragen te beantwoorden. De software gebruikt de antwoorden op deze vragen om een kandidaatrapport te maken dat scores geeft op de Big Five persoonlijkheidskenmerken en zes competenties (Six Drives). Hoewel het een normaal face-to-face gesprek niet helemaal kan vervangen, geeft The Bridge AI je voldoende informatie over de kandidaten om een ​​eerste (pre)selectie van geschikte kandidaten te maken.

Waarom the Bridge AI

 • Bespaar tijd: gebruik het digitale interview tijdens het begin van een recruitmentproces;
 • Geen wachttijd voor het gesprek; neem het digitale interview vandaag nog bij je kandidaat af;
 • Het rapport van de online interview tool is direct beschikbaar;
 • De online interview tool heeft geen vooroordelen, daardoor is er meer ruimte voor diversiteit en inclusiviteit;
 • Gebaseerd op AI (kunstmatige intelligentie), wetenschappelijk onderbouwd;
 • Bespaar kosten: minder interviews nodig;
 • Beschikbaar in het Nederlands en Engels.

De techniek van The Bridge AI

The Bridge AI is een online interview tool dat gebruik maakt van NLP.  Natural Language Processing (NLP) is een proces dat een computer de mogelijkheid geeft om menselijke taal in gesproken of geschreven vorm te begrijpen. Bij recruitment en selectie kan The Bridge AI worden gebruikt om het recruitmentproces efficiënter te maken, tijd te besparen, zonder vooroordelen te selecteren, de ervaring van kandidaten te verbeteren en nog veel meer.

Het online interview rapport

In het Bridge AI rapport staan de antwoorden op de 3 interviewvragen, scores op de Big Five (persoonlijkheid) en scores op de Six Drives (competenties).

Het online interview rapport: De Big Five

De Big Five theorie is onder psychologen algemeen geaccepteerd als het belangrijkste persoonlijkheidsmodel. Uit jarenlang en wereldwijd psychologisch onderzoek blijkt dat je iemands persoonlijkheid door middel van vijf dimensies (de Big Five) kunt beschrijven. De Big Five kenmerken zijn Openheid, Ordelijkheid, Extraversie, Meegaandheid en Emotionele stabiliteit. De scores op deze vijf eigenschappen geven een goed beeld van de kandidaat als persoon. Tezamen genereren de vijf scores een uniek persoonlijkheidsprofiel.

Het online interview rapport: De Six Drives

De scores op de Six Drives (Analytisch, Samenwerken, Prestatiegericht, Gericht op status, Beloninggedreven en Risicogericht) maken het mogelijk om te begrijpen wat iemands gedrag drijft. Zo wordt duidelijk of de kandidaat wordt gemotiveerd door de behoefte aan prestatie en zelfverwezenlijking, dominantie, beloning, het vermijden van risico of door juist risicozoekend gedrag te vertonen.

The Bridge AI (online interview) bestellen

 • The Bridge AI is alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Neem contact met ons op om The Bridge AI voor je kandidaat of medewerker aan te vragen;
 • Wij zetten het digitale interview binnen 30 minuten klaar;
 • Tarieven v.a. € 25,- per afname;
 • The Bridge AI is gratis voor accounthouders op het Bridge Assessment Platform.

Hoe werkt het online interview met The Bridge AI?

The Bridge AI kan worden gebruikt als een digitale interviewtool tijdens de vroege stadia van een recruitmentproces. Hoewel het een normaal face-to-face gesprek niet helemaal kan vervangen, geeft The Bridge AI je voldoende informatie over de kandidaten om een ​​eerste (pre)selectie van geschikte kandidaten te maken. Je kandidaat vult de 3 open antwoorden van The Bridge AI in een online applicatie in, thuis of op kantoor. Het rapport met de 3 interviewantwoorden, de Big Five scores en de scores op de Six Drives is direct beschikbaar.

Hoe combineer je The Bridge AI met andere assessment instrumenten?

Hoewel de Bridge AI globale scores biedt op de Big Five, kan het een persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality niet vervangen. Deze test berekent scores op 34 Big Five-competenties die meer gedetailleerdere persoonlijkheidskenmerken van je kandidaat geven. Daarom kan The Bridge AI worden gebruikt om een ​​globaal overzicht te krijgen van de persoonlijkheid van jouw kandidaten in de vroege stadia (vóór het daadwerkelijke interview) van het recruitmentproces. Een persoonlijkheidstest kan dan gebruikt worden voor de kandidaten die je hebt geselecteerd met de Bridge AI. Dit bespaart je tijd (minder interviews) en geld (minder persoonlijkheidstesten).

Voorbeeldrapport: The Bridge AI

Het rapport van The Bridge AI geeft, naast de antwoorden op de 3 interviewvragen, scores op de Big Five persoonlijkheidskenmerken (Openheid, Ordelijkheid, Extraversie, Meegaandheid en Emotionele stabiliteit) en de Six Drives (Analytisch, Samenwerken, Prestatiegericht, Gericht op status, Beloning gedreven en Risicogericht).

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je in eigen beheer online interviews bij je kandidaten afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig The Bridge AI inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Tests en online assessments aanvragen

 • Je kunt hier een test of online assessment aanvragen​ voor je kandidaat of medewerker​.
 • Grote afname? Kies dan voor een voordelig abonnement.
 • Wij zetten de test of online assessment altijd binnen 30 minuten klaar.
 • Na het invullen is het rapport direct beschikbaar.
 • Wil je weten welke test of online assessment het beste bij jouw vraag aansluit? Neem dan even contact met ons op.

Tests

Aantal

Assessments

Aantal

Trainingen

Aantal

Boeken

Aantal

Jouw gegevens

Na ontvangst van je aanvraag nemen wij op korte termijn contact met je op.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“The Bridge Personality persoonlijkheidstest biedt handvatten om echt onderbouwde keuzes te maken.”

Ellen van Hierden

Artra