020 - 262 1630

Teamworkshop: de 4-kleuren van The Bridge Personality

donderdag 26 september 2019

Teamsessie met The Bridge Personality

Wat wil je met je team bereiken? Welke doelen heeft het team? Waar bevinden zich verbeterpunten en waar kan je team extra motivatie gebruiken? De Bridge Personality teamworkshop helpt teams beter presteren.

Teamworkshop de 4-kleuren

The Bridge Personality: 4 kleuren teamworkshop

Vergroot teamprestaties

Teams zijn de bouwstenen van uw organisatie. Succesvolle teams zorgen voor betere resultaten, een positieve sfeer en meer productiviteit. Maar zelfs voor de beste teams is het goed om hun gedrag regelmatig onder de loep te nemen – vooral in tijden van verandering of nieuwe uitdagingen.

Waarom teambuilding met The Bridge Personality

 • Resultaten van teams verbeteren;
 • De communicatie binnen teams verbeteren;
 • Samenwerking verbeteren;
 • Onderling begrip verhogen;
 • Minder conflicten, meer positiviteit.

The Bridge Personality-teamrapport

Met welk team u ook werkt, het teamrapport van Bridge Personality helpt mensen om beter samen te werken, zodat het succes van de organisatie wordt versterkt. The Bridge Personality geeft uniek inzicht in wat mensen beweegt. Door het gebruiken van het teamrapport bent u in staat om snel tot een teamanalyse te komen en daarmee oefeningen en adviezen in te zetten voor het vergroten van teamprestaties.

De workshop geeft antwoord op de volgende vragen

 • Ben ik mij bewust van mijn eigen voorkeursstijlen?
 • Waarom gaat de communicatie met bepaalde teamleden soms wat moeizaam?
 • Benutten we de verschillen in ons team wel optimaal?

Doel van The Bridge Personality Teamworkshop

 • Bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van de teamleden;
 • Verbeteren van de samenwerking door het herkennen en waarderen van de verschillen tussen teamleden;
 • Creëren van een prettig werkklimaat waarin de talenten van de teamleden maximaal worden benut.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de teamworkshop krijgt ieder teamlid een uitnodiging om online The Bridge Personality in te vullen. Tijdens de workshop ontvangt ieder teamlid zijn of haar Bridge Personality 4-kleuren-rapport. Van het gehele team wordt het Bridge Personality-teamrapport opgemaakt.

Teamworkshop boeken

Neem hier contact met ons op voor het boeken van een teamworkshop. Een TestGroup-trainer bespreekt met u de specifieke wensen en past het programma van de workshop hierop aan.

TestGroup

TestGroup ondersteunt organisaties met het geven van professionele en inspirerende teamworkshops. We hebben meer dan 12 jaar ervaring met het verbeteren van teamprestaties bij diverse organisaties zoals Microsoft en Shell. Deze en andere bedrijven profiteerden van workshops en trainingen middels de inzet van The Bridge Personality.

Video: het 4-kleuren teamworkshop doe-het-zelfpakket

Organiseer zelf je teamworkshop

Met het teamworkshop doe-het-zelfpakket kun je nu je eigen Bridge Personality teamworkshop organiseren. Je krijgt van TestGroup een doe-het-zelfpakket met daarin alle benodigde materialen om je teamworkshop uit te voeren. Een TestGroup-consultant kan je assisteren bij het doornemen van de rapporten en de presentatie van de teamworkshop. Als je eenmaal de juiste tools in handen hebt, ben je er klaar voor om zelf met je team aan de slag te gaan, op een tijd een plek die jij kiest.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”

Silvie van Aanholt, senior consultant

Aeres Agree

Tips & Advies

> Ga naar overzicht