020 - 262 1630

Studie of beroep kiezen? Doe een professionele beroepskeuzetest

woensdag 18 maart 2020

Ruim 40% van werkend en studerend Nederland zegt niet tevreden te zijn met hun beroepskeuze of studiekeuze. Een professionele beroepskeuzetest kan veel duidelijkheid geven.

Doe een professionele beroepskeuzetest

Ruim 40% van werkend en studerend Nederland zegt niet tevreden te zijn met hun beroepskeuze of studiekeuze. Toch blijven velen hangen in hun huidige studie of baan. Vanwege gebrek aan informatie over betere opties. Vervelende gevolgen zoals gebrek aan motivatie, onzekerheid, burn-out of zelfs depressie kunnen het gevolg zijn.

Als je je herkent in één of meer van onderstaande vragen, kan een studie- en beroepskeuzetest veel duidelijkheid geven.

  • Ik weet helemaal niet wat ik later wil worden;
  • Ik vind mijn huidige werk niet leuk;
  • Ik wil een nieuwe baan maar ik weet niet wat ik leuk vind;
  • Ik ben begonnen met een opleiding maar ik loop vast;
  • Ik heb al wel een studie op het oog ik weet niet of dit de juiste studie is;
  • Ik weet niet welke HBO- of WO-studie het beste bij mij past;
  • Ik wil als werkende graag een nieuwe opleiding gaan volgen.

Voor degenen die graag precies willen achterhalen welke studies of beroepen goed aansluiten bij hun wensen, heeft TestGroup een professionele beroepskeuzetest ontwikkeld.

Een professionele beroepskeuzetest: The Bridge Career

De Bridge Career is een professionele beroepskeuzetest. Het is een zeer uitgebreide beroepskeuzetest (318 vragen), dit zorgt voor een zeer grondig onderzoek van je loopbaankeuzes. Het resultaat is een uitgebreid beroepskeuzerapport waarin je alles terugleest over de opleiding en beroepen die het beste aansluiten bij je loopbaanvoorkeuren.

Voorbeeldrapport van The Bridge Career

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career (hbo/wo versie).

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career ( mbo versie).

Bestellen

Je kunt hier The Bridge Career bestellen.

Video: The Bridge Career

Met The Bridge Career vind jij de antwoorden op je loopbaanvragen. The Bridge Career is de meest uitgebreide professionele loopbaantest van Nederland en daarbuiten. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle mbo, hbo- of wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is. The Bridge Career is beschikbaar in een mbo-versie en een hbo/wo-versie.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group

Tips & Advies

> Ga naar overzicht