020 - 262 1630

Online assessments los afnemen

maandag 05 mei 2008

Je hebt zo nu en dan een kandidaat die je wilt laten testen? Een volledig assessment te uitgebreid? Geen tijd voor een training in ons systeem? Neem dan een los online assessment voor je kandidaat af.

Online assessments in losse afname

Losse afname van online assessments is bedoeld voor organisaties die een kandidaat willen laten testen maar geen tijd hebben voor een training in ons systeem. Wij zetten een online assessment voor je kandidaat klaar. Na afloop van het assessment krijg je direct het rapport per e-mail.

Direct aan de slag

Je kandidaat of medewerker kan direct aan de slag. Er is alleen een computer met een internetaansluiting nodig. Afhankelijk van het assessment dat je wilt afnemen kan de kandidaat het assessment achter zijn of haar eigen computer maken.

Hoe werkt het?

Met een online selectie assessment krijgt je meteen een helder antwoord op je vraag of een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie. Je test kandidaten op eigenschappen die bepalend zijn voor succes in je organisatie: persoonlijkheid, competenties en intelligentie. Een online assessment geeft je een objectief beeld van de kwaliteiten en aandachtspunten van een kandidaat. Ongeschikte sollicitanten pik je er meteen uit.

Aanvragen

  • Alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
  • Je kunt per kandidaat een online assessment aanvragen;
  • Kies de testen die je nodig hebt op de bestelpagina;
  • Tarieven v.a. € 89,-
  • Wij zetten het online assessment dezelfde dag nog voor je klaar;
  • Je kandidaat vult het online assessment in;
  • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup-consultant telefonisch door de rapporten gaan;
  • Grote afname? Neem dan een eigen account op het Bridge Assessment Platform;

Je kandidaat wordt getest via het Bridge Assessment Platform, meer informatie over dit online platform vind je hier.

Video: het Bridge Assessment Platform

Wil je liever in eigen beheer online assessments afnemen? Met een account op het Bridge Assessment Platform kun je zelfstandig online assessments inzetten. Je kunt kiezen uit afname via credits of je kunt kiezen voor een abonnement met onbeperkt gebruik.

Andere interessante tips

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Sinds we naast kennis en vaardigheden ook op persoonlijkheid testen, namelijk met The Bridge Personality, zijn er aanzienlijk minder ‘ongelukkige huwelijken'.”

Marja Kramer, recruiter

GP Groot