020 - 262 1630

Bridge boeken

TestGroup geeft een aantal boeken uit die je kunt gebruiken als naslagwerk bij The Bridge Personality en The Bridge 360. Deze boeken kun je bestellen bij TestGroup in Amsterdam. De boeken worden per tien stuks verkocht (189 euro per tien stuks, excl. btw).

The Bridge Personality: Het boekje voor kandidaten

Een onmisbaar boek voor kandidaten die het Bridge Personality-rapport optimaal willen benutten. In dit boek worden bijvoorbeeld de 34 Bridge competenties toegelicht en wordt uitgelegd hoe je jouw Jung Type kunt achterhalen en toepassen.

The Bridge Personality: Het boekje voor sales

Een zeer handig boek voor kandidaten die gebruik hebben gemaakt van het sales rapport van The Bridge Personality. Naast de zeer complete uitleg over jouw Sales rapport, tref je in dit boek ook handige oefeningen die je kunt gebruiken om je verkoopvaardigheden te vergroten.

The Bridge 360: het boekje voor kandidaten

Een perfect hulpmiddel voor kandidaten en organisaties die het Bridge 360-rapport willen toepassen. Het boekje legt in detail uit hoe het Bridge-rapport optimaal benut kan worden. Daarnaast wordt ook uitgelegd hoe het Bridge 360-rapport kan worden omgezet in een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP).

Onze Tests & Assessments

TestGroup is de ontwikkelaar van de Bridge assessment instrumenten. Kwalitatief hoogstaande en wetenschappelijke testen die over de hele wereld worden toegepast. Alle Bridge instrumenten zijn ontwikkeld door TestGroup in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. TestGroup is gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met persoonlijkheidsvragenlijsten, loopbaantesten en intelligentietesten. Wij adviseren wereldwijd organisaties over het toepassen van online assessments.

“Dankzij de Bridge Ability Suite kunnen wij meer mensen toelaten tot de opleiding.”

Kim Heerkens, Adviseur Capacity Building