020 - 262 1630

Hunter Farmer Salestest | The Bridge Personality

woensdag 17 juli 2013

The Bridge Personality - Sales rapport

Voor de gebruikers van The Bridge Personality is er nu een nieuw rapport beschikbaar: het sales rapport. Dit rapport geeft u inzicht in het sales profiel van uw kandidaat. Is uw kandidaat een Hunter, een Farmer, een Consultant of een Negotiator? Ideaal voor selectie of ontwikkeling van uw sales personeel.

The Bridge Personality

Het rapport is beschikbaar voor kandidaten die The Bridge Personality hebben ingevuld. Meer informatie over The Bridge Personality vindt u hier.

Meer informatie

Meer weten? Neem gerust contact met ons via 020-2621630 of [email protected]

Voorbeeldrapport

Download hier het voorbeeldrapport

Bestellen

Je kunt The Bridge Personality en het sales rapport hier voor je kandidaat bestellen.

Video: Online Sales Assessment

Ben je op zoek naar de perfecte test om je sales kandidaten te selecteren? Met het Bridge sales assessment kun je jouw onderbuikgevoel onderbouwen met gevalideerde wetenschap. Zo voorkom je dat je een 'false-positive' aanneemt. Met het Bridge sales assessment selecteer je de kandidaat met het meeste sales talent. Het online sales assessment zet alle commerciële succes- en risicofactoren van een kandidaat op een rij in een overzichtelijk en compact rapport.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik?’ Omdat The Bridge Personality antwoord geeft op dit soort vragen, kunnen wij bij Aeres Agree sneller de juiste match maken.”

Silvie van Aanholt, senior consultant

Aeres Agree