+31 (0)20 - 262 1630

Stageplek voor commerciële HBO of WO student

TestGroup Consulting is een online publisher van assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments. Met de introductie van de eerste volledig interactieve persoonlijkheidstest (de Bridge Personality) en de interactieve online capaciteitentest (de Bridge Ability Online), speelt Testgroup Consulting een innovatieve rol in binnen het werkveld van psychometrisch testen.

TestGroup Consulting is een organisatie met een vernieuwende blik op de toepassing van psychometrie en assessment technieken binnen HRM. TestGroupConsulting biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. Onze hoogwaardige Bridge assessmentinstrumenten zijn het fundament van onze diensten.

TestGroup is (via Distributeurs) actief in landen als Brazilië, Zuid Afrika, Rusland, Tsjechië en India.

Voor een klanttevredenheidsonderzoek binnen ons internationale distributienetwerk zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste HBO of WO student voor een meeloopstage of onderzoeksstage. Profiel: enthousiast, vloeiend in Engels, doorzetter en representatief.

Bij interesse kan je een mail sturen naar: [email protected] of bellen met 020-2621630

Our tests & online assessments

TestGroup is the developer of the Bridge assessment instruments, which are high-quality, scientific tests that are applied all over the world. All Bridge instruments have been developed by TestGroup in collaboration with universities in the Netherlands and abroad. TestGroup specializes in predicting work behavior with personality questionnaires, career tests, and intelligence tests. We advise local and international organizations on the application of online assessments.

This is what our satisfied customers say about us

“The Bridge Personality offers high quality support to make substantiated choices.”

Ellen van Hierden

Artra