+31 (0)20 - 262 1630

Assessment

Met een assessment krijg je meteen een helder antwoord op uw vraag of een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie. Je test kandidaten op eigenschappen die bepalend zijn voor succes in uw organisatie: persoonlijkheid, competenties en intelligentie. Een assessment geeft u een objectief beeld van de kwaliteiten en aandachtspunten van een kandidaat. Ongeschikte sollicitanten pik je er meteen uit.

Met de juiste kandidaten in gesprek

Alle testen in het assessment zijn wetenschappelijk gevalideerd. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat het assessment correcte en betrouwbare uitspraken doet over de geschiktheid van je sollicitant. Met een assessment krijg je meer dan alleen losse testen. Je krijgt niet alleen informatie over de competenties, intelligentie en persoonlijkheid van de sollicitant, maar ook suggesties voor interview vragen tijdens het selectiegesprek.

 • Het assessment meet capaciteiten, persoonlijkheid en competenties;
 • Aleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties;
 • Wetenschappelijk onderbouwd, betrouwbaar en valide;
 • Beschikbaar op mbo- hbo- en wo-niveau;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans;
 • Tarieven v.a. € 89,-!

Voor het aanmelden van een kandidaat voor een assessment gelden geen wachttijden. Ons cliënt supportteam helpt je direct met het klaarzetten van een assessment voor je kandidaat. Daarnaast ben je flexibel in de keuze van een testlocatie, bij de kandidaat thuis of op kantoor. 

 • Je kunt via de bestelpagina een assessment aanvragen;
 • Na je aanvraag nemen wij direct contact op om te overleggen welk type online assessment het beste bij uw vraag aansluit;
 • Wij zetten het online assessment dezelfde dag nog voor je klaar;
 • Je kandidaat vult het online assessment in;
 • Indien gewenst kun je na afloop even met een TestGroup consultant telefonisch door de rapporten gaan.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Alle Bridge-instrumenten zijn ontwikkeld door het research- & developmentteam van TestGroup, in samenwerking met universiteiten in binnen- en buitenland. TestGroup is gespecialiseerd in het voorspellen van werkgedrag met persoonlijkheidsvragenlijsten en intelligentietesten. Wij adviseren wereldwijd organisaties over het toepassen van online assessments. TestGroup publiceert samen met universiteiten wetenschappelijke artikelen over online assessments. Via deze link kunt u één van onze onderzoeken bekijken. Heeft u vragen over het gebruik van online assessments?  U kunt contact opnemen met TestGroup Amsterdam op nummer 020-2621630.

Voorbeeldrapporten

Omdat TestGroup zelf een testuitgever is, hebben wij de beschikking over zeer veel verschillende online assessments in veel talen. Zo kun u kiezen uit een persoonlijkheidstest, competentietest, capaciteitentest, een loopbaantest of een sales test. U kunt zelf aangeven welke test u in het online assessment wilt opnemen. Uiteraard adviseren wij u graag over de geschikte test voor een specifieke functie.

Order your test & online assessments here

 • You can order an online assessment here.
 • We will create & send the online assessment with 1 hour.
 • Please  contact us if you need advice on which type of test or online assessment to use.
 • All prices of the tests & online asessments can be found on the  price page

Tests

Quantity

Assessments

Quantity

Training

Quantity

Books

Quantity

Your details

After receiving your request, we will contact you shortly.

4 easy steps: get your candidate tested today

Simply choose the right test or online assessment from our practical overview. Order your test or online assessment via the handy order page. There are no waiting times for an online assessment. Your candidate will be tested immediately. After completion by the candidate, the report is immediately available. If desired, you can go through the reports by telephone with a TestGroup consultant afterwards.

“The Bridge Personality is a very nice tool to start the conversation with each other.”

Jessica Kuijper, senior P&O policy staff member at ROC Horizon College