020 - 262 1630

Carrièreswitch maken? Gebruik een professionele loopbaantest

maandag 29 juni 2020

Als je hulp nodig hebt bij je carrièreswitch kan een professionele loopbaantest uitkomst bieden. The Bridge Career, een uitgebreide en professionele loopbaantest, geeft inzicht in de mogelijkheden voor het vervolg van je loopbaan en het geeft je een overzicht van de opleidingen die bij jou passen (HBO/WO).

Carrièreswitch maken? Gebruik een professionele loopbaantest

Een carrièreswitch of loopbaanverandering doe je niet zomaar. Waarschijnlijk ben je toe aan een nieuwe uitdaging of heb je destijds een verkeerde beroepskeuze gemaakt. Tijd om een andere professionele weg in te slaan.

Grondig onderzoek van je loopbaanopties

Als je niet meer tevreden bent in je huidige functie en een carrièreswitch overweegt is het zaak om grondig je loopbaanopties te analyseren. Tenslotte wil je niet weer een carrièreswitch nodig hebben om je ideale baan te vinden. Zorg daarom dat je goed weet wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vindt in een baan.

Professionele loopbaantest

Indien je hulp nodig hebt bij je carrièreswitch kan een professionele loopbaantest uitkomst bieden. The Bridge Career, een uitgebreide en professionele loopbaantest, geeft inzicht in de mogelijkheden voor het vervolg van je loopbaan en het geeft je een overzicht van de opleidingen die bij jou passen (HBO/WO).

Voorbeeldrapport van The Bridge Career

Download hier een voorbeeldrapport van The Bridge Career.

Bestellen

Je kunt The Bridge Career hier bestellen. Je aanvraag wordt direct verwerkt.

Daarom The Bridge Career:

  • Prijs: € 89,- (inclusief BTW:€ 107,69)
  • De meest uitgebreide loopbaantest die verkrijgbaar is;
  • Geen wachttijden, vandaag nog getest;
  • Rapport direct beschikbaar;
  • Geeft inzicht in de mogelijkheden voor het vervolg van je loopbaan;
  • Geeft je een overzicht van de opleidingen die bij jou passen (HBO/WO);
  • Kwaliteit: gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Video: The Bridge Career

Met The Bridge Career vind jij de antwoorden op je loopbaanvragen. The Bridge Career is de meest uitgebreide professionele loopbaantest van Nederland en daarbuiten. The Bridge Career onderzoekt je voorkeuren voor alle hbo- en wo-opleidingen in Nederland. Dit wordt continu up-to-date gehouden zodat je een beroep kunt kiezen dat van deze tijd is. Er is ook een mbo-versie van The Bridge Career beschikbaar.

Dit zeggen onze tevreden klanten over ons

“Voor ons bieden de uitkomsten van The Bridge Personality niet alleen inzichten bij het werven. Ze vormen ook een leidraad voor de lange termijn, zowel voor de leidinggevende als voor de ontwikkeling van de medewerker zelf”

Anne Huijgen

Young Group

Tips & Advies

> Ga naar overzicht